Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

04 листопада - День залізничника

Дата: 04.11.2023 11:49
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Сьогодні, 04 листопада, в Україні свято тих, хто допомагають долати великі відстані, забезпечувати зв’язок між населеними пунктами - День залізничника.

Для Ізяславщини залізнична галузь завжди мала особливе значення, адже вже понад 100 років посідає важливе місце в економіці нашої громади, залишаючись для місцевих жителів надійним та доступним видом пасажирського транспорту. Крім того, ця галузь пережила Другу світову, відбудову, і знову переживає війну ХХІ століття...

А залізничні станції нашої громади.. Вони бачили і доставки вантажів, і розлуки та зустрічі, і щасливі обличчя врятованих переселенців…

На станціях Ізяславщини працюють справжні майстри своєї справи, які у свята й будні, у день та вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій. Роботу залізничників не зупинила навіть війна. Адже за весь цей столітній період у родинах мешканців Ізяславщини виросло не одне покоління спадкових залізничників. Та відданість справі наших ветеранів-залізничників стала справжнім прикладом для наслідування.

Дякуємо нашим залізничникам за те, що, попри всі складнощі, ви допомагаєте бути в потрібний час у потрібному місці. Спільно боремося за наше майбутнє і ваша праця є невід’ємною частиною цього шляху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь