Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Що обговорювалось на засіданні виконавчого комітету міської ради

Дата: 03.11.2023 08:23
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

 

Вчора, 02 листопада, під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, у ході якого детально обговорювались шляхи вирішення питань життєдіяльності громади в умовах воєнного часу.

У рамках засідання ухвалено рішення так би мовити «технічного» характеру, а саме: погодження штатного розпису КП «Ізяславводоканал»; внесення змін до фінансового плану КП «Ізяславводоканал» на 2023 рік.

Також на засіданні члени виконавчого комітету міської ради погодили КП «Ізяславтепломережа» вчинення правочинів, а саме: укладення договорів на закупівлю дизельного генератора вартістю 250 000 грн. та на закупівлю палива вартістю 139 794 грн.

Далі перейшли до блоку фінансових питань, а саме: розгляду звіту про виконання бюджету Ізяславської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року та схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до бюджету Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік».

Традиційно обговорили питання соціальної сфери, а саме: надання статусу дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надання дозволу на вчинення правочину; подання органу опіки та піклування (призначення опікунами над двома громадянами, щодо яких в місцевому суді розглядаються справи про визнання їх недієздатними).

Крім того, відповідно до заяв керівників підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконком надав дозвіл комунальному підприємству «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих та тих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян), розташованих на території м.Ізяслав та сіл Білівського, Ріпківського, Михнівського, Поліського, Клубівського старостинських округів. Вказані роботи мають бути виконані до 30.11.2023 року, а також із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особам на поховання їх рідних, а також осіб, які загинули/померли внаслідок збройної агресії російської федерації. 

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті міської ради відповідно до чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь