Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У єдності наша сила!

Дата: 01.11.2023 17:11
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

«У єдності наша сила» – під такою назвою відбувся патріотичний захід на територіях Білівського, Ріпківського, Мислятинського та Михнівського старостинських округів за ініціативою Групи компаній VITAGRO.

«У єдності наша сила» – дуже влучна назва заходу. Адже сила, непереможність і незламність українців – саме у єдності. Ми разом відстоюємо свою землю. Кожен як вміє, кожен на своєму місці. Та все ж героями тематичного заходу були наші захисники-земляки. Усі вони відважно борються за незалежність та цілісність нашої держави, стримують агресора від подальшого просування територією і борються за кожен клаптик української землі. Завдяки їм наша Ізяславщина не перетворилась на Маріуполь, Бучу, Ірпінь….

Також під час тематичного заходу усіма учасниками було поіменно згадано та вшановано своїх Героїв, які стали Небесним військом, яскраві моменти з їх біографій. Воїни Світла  віддали життя за наше вільне та краще майбутнє. Пам’ять про них – це наш біль і наша гордість. Славу шани та вдячності померлим українським Героям, їх родинам висловило й керівництво агрофірми та вручило останнім фінансову благодійну допомогу.

Приємною несподіванкою для присутніх місцевих жителів став ще один сюрприз  – кожному старості старостинського округу громади було вручено подарунковий сертифікат компанії VITAGRO на значну суму на потреби місцевих волонтерів, котрі допомагають нашим оборонцям.

  Творчі колективи громади організували цікаву культурну програму. У них свій фронт – берегти та передавати з покоління в покоління українську ідентичність та культуру. Це ті цінності та традиції, які через сотні років донесли до нас наші предки. І це саме ті цінності, які сьогодні наші Новітні Герої боронять від цинічного російського окупанта, котрий століттями намагається знищити.

Фото без описуТематичний захід у кожному старостинському окрузі  пройшов на одному диханні. За весь цей час присутні учасники пережили чимало емоцій, проте найголовніше — це віра в нашу Перемогу.

Разом – ми велика сила! Будьмо надійним тилом для наших оборонців!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь