Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Щодо фінансування з міського бюджету видатків підтримки обороноздатності держави

Дата: 01.11.2023 10:44
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

 

З  початку  військових дій на території України військами агресора кошти міського бюджету спрямовувались  на підтримку підрозділів територіальної оборони,  покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин,  третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, реалізацію заходів правового режиму воєнного стану, безпеки і правопорядку на території громади.

Рішенням сімнадцятої сесії Ізяславської міської ради  восьмого скликання від 24.02.2022 року № 18 затверджено місцеву Програму „Територіальна оборона на 2022 рік”.

 Виділення коштів проводилось на підставі  звернень військових частин щодо покращення матеріально-технічного забезпечення, Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які задовольнялись  повністю, з врахуванням вимог діючого законодавства.

В 2022 році на виконання заходів  Програми для  покращення матеріально-технічного забезпечення  військової  частини  А 7181  придбано  акумулятори , OSB-3 плити та фарбу  на суму   99,957  тис. грн., твердопаливний котел на суму  79,0 тис. грн., які згідно актів приймання-передачі передані військовій частині А7181.

Крім того, придбано та передано третьому відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки товарно-матеріальні цінності, предмети довгострокового користування на суму 86,299  тис.грн., у тому  числі  термінал Starlink.

Також Ізяславською міською радою  передано  для потреб  Шепетівського  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки паливо-мастильні матеріали  на суму  29,85 тис. грн.

 Зокрема, придбано паливо-мастильні матеріали на суму 289,9 тис.грн., які  використано для організації підвезень/перевезень особового складу, доставки військовослужбовців, мобілізованих  до місць виконання завдань.

На покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин А 4058 та А7103, Хмельницького  обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки виділено субвенцію з місцевого бюджету державному бюджету в сумі 608,0  тис.грн.

Кошти спрямовано до:

- військової частини А 4058 – 504,0 тис.грн.;

- військової частини А 7103 - 54,0 тис.грн.;

- Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  - 50,0 тис.грн.

У поточному році  на виконання заходів Програми  національного спротиву та заходів з територіальної оборони Ізяславської  міської територіальної громади на 2023 рік спрямовано кошти на:

а) придбання паливо-мастильних матеріалів для організації підвезень/перевезень особового складу, доставки військовослужбовців, мобілізованих до місць виконання завдань  - 414,0 тис.грн.;

б) покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин,  третього  відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

- військової частини А 3730 - 500,0 тис.грн.;

- військової частини А 4638 – 300,0 тис.грн.;

- військової частини А 7010 – 200,0 тис.грн.;

- військової частини А 7034 - 250,0 тис.грн.  (для військової частини А7181).

- третьому відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – 200,0 тис.грн.

 Ізяславська міська територіальна громада, виходячи із фінансових можливостей бюджету, буде спрямовувати й надалі кошти на підтримку обороноздатності держави для наближення неминучої перемоги над ворогом.

 

За матеріалами фінансового управління Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь