Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Кожна гуманітарна роздача – це можливість підтримати переселенців

Дата: 22.10.2023 10:38
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Вже котрий рік на території України триває війна із російськими окупантами, внаслідок чого життя переселенців з прифронтових, фронтових та окупованих територій України перетворилось неначе на страшний сон, від якого ніяк неможливо прокинутись. Адже внутрішньо переміщеним особам  довелось покинути власні домівки задля своєї безпеки та безпеки своїх рідних. Вони втратили все і тепер намагаються жити в нових реаліях. На території громади наразі проживає величезна кількість осіб такої категорії, переважна більшість із них – це малозабезпечені сім’ї  з малими дітьми. А тому потреба в гуманітарній допомозі стала дуже великою…

Ізяславщина налагодила  співпрацю з багатьма благодійними фондами, волонтерами. На засадах партнерства і порозуміння спільно підтримують внутрішньо-переміщених осіб, які знайшли прихисток в нашій громаді.

Волонтерська команда у складі активістів організації молоді ППО ВП ХАЕС регулярно відвідує з гуманітарною місією Ізяславщину. Цієї п’ятниці, 20 жовтня, вони знову доставили такий необхідний для багатьох переселенців вантаж.

Під час гуманітарної роздачі понад 400 родин внутрішньо-переміщених осіб з дітьми отримали найнеобхідніші поживні та ситні продукти тривалого зберігання. 

Фото без описуСлова підтримки, вдячності за турботу і піклування від кожного мотивують благодійників працювати та допомагати ще більше. 

Минув рік повномасштабного вторгнення ворогів на територію нашої держави, та не зламав нас! Тільки у підтримці одне одного ми зможемо подолати окупантів. Перемога точно буде за нами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь