Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Нарешті Воїн Світла повертається на малу Батьківщину

Дата: 21.10.2023 20:25
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Кожне сповіщення про загибель – то глибока рана у серцях жителів Ізяславщини та України в цілому. Знову біль, сум, горе…

30 липня 2023 рокувиконуючи обов’язок військової служби на Донеччині, пішов у вічність Новітній Герой - 50-річний земляк із с.Радошівка, солдат, кулеметник кулеметного взводу стрілецької роти Тимощук Віталій Олексійович … Вірою і правдою боровся із окупантом за нашу Україну, за незалежність нашої держави, за життя та майбутнє кожного українця, проте не вдалось зберегти своє….

Через кілька місяців очікувань, сліз, тривог і душевного неспокою рідні, близькі та всі небайдужі нарешті зможуть гідно провести в останню путь мужнього воїна, який до останнього свого подиху боровся за нашу з вами свободу.

23 жовтня орієнтовно о 09:30 год. наш відважний оборонець повертається на малу Батьківщину “на щиті”. Маршрут кортежу із тілом загиблого пролягатиме через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівки, по вулицях Незалежності та Онищука (біля приміщення колишнього кафе «Дружба»)) в село Радошівка. 

У цей же день об 11.00 год. у місцевому клубі відбудеться церемонія прощання та заупокійна служба за новітнім Героєм священнослужителями  Православної Церкви України.

Далі траурна хода рушить до місцевого кладовища, де і відбудеться обряд поховання.

Наші безстрашні захисники воюють у надважких умовах, чоловіки і жінки героїчно жертвують своїм життям заради виживання цілої країни. А тому закликаємо громадськість Ізяславщини спільною молитвою віддати шану та провести в останню путь загиблого бійця «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану нашому оборонцю...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь