Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Найвищу ціну за волю України та спокійне життя для кожного з нас заплатив ще один хоробрий Герой

Дата: 18.10.2023 17:56
Кількість переглядів: 859

 

Цей тиждень жовтня на своїх похмурих крилах приносить сумні звістки одна за іншою.

Не встигли мешканці Ізяславщини оговтатись від втрати оборонців Володимира Гжелька та Андрія Демчика,  як знову громаду сколихнула жахлива звістка «Найвищу ціну за волю України та спокійне життя для кожного з нас заплатив ще один хоробрий Герой». Клята війна забрала життя 32-річного клубівчанина-кулеметника відділення охорони взводу охорони роти охорони батальйону охорони Кучерука Олександра Анатолійовича 15 жовтня на Херсонщині.

З початком повномасштабного вторгнення росії на українські землі наш земляк  долучився до лав Збройних Сил України, адже понад усе хотів захистити своїх рідних, домівку та рідну землю від ворога.

Щодня і щохвилини завмирало серце матері, коли лунав телефонний дзвінок. "Аби тільки почути його голос" — молилася до Бога мати. "Аби хоч був обережним", — повторювала вона весь час... І світлішало у хаті та на душі, коли чула по теле­фону короткі синові слова "Мамо, у мене все добре". Від дзвінка і до дзвінка жила родина Кучеруків і дякувала мати долі за те, що син живий. А потім телефон замовк і, як з'ясувалося, назавжди. Більше не почують мати та рідні короткого "Привіт"…Воїн Світла до останнього свого подиху мужньо виконував військовий обов’язок за Україну, її свободу і незалежність.

Низький уклін та наша глибока вдячність Новітньому Героєві за оборону Батьківщини, українського народу! Він назавжди залишиться патріотом своєї країни, мужнім захисником та Героєм для нас.

У ці гіркі хвилини  від імені усієї громади висловлюємо слова щирих співчуттів рідним і близьким. Поділяємо ваше горе та сумуємо разом із вами.

Про церемонію прощання з бійцем та чин похорону буде повідомлено додатково.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь