Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось чергове засідання виконкому міської ради

Дата: 12.10.2023 17:13
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

Вчора, 11 жовтня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто ряд питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади. Провів засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Шлегель.

Значну увагу присутні приділили питанню про встановлення тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання), послуги з постачання теплової енергії КП «Ізяславтепломережа». У ході обговорення порушеного питання та враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.23 р. № 896 «Про внесення змін до постанов КМУ від 01.06.2011 р. № 869 і від 19.07.2022 р. № 812» виконком підтримав  рішення про зміну тарифів  на теплову енергію на території Ізяславщини. Отже, з 1 жовтня діятимуть нові економічно обґрунтовані тарифи на теплову енергію та послуги, які надає КП «Ізяславтепломережа»:

  • для бюджетних установ та для категорії «інші споживачі» - підвищиться тариф на 3,9% порівняно із чинним тарифом (становитиме 4054,28 грн/Гкал);

  • для категорії «населення» застосовуватимуть тарифи, що діяли станом на 24 лютого 2022  року.

Такі тарифи встановлено на період із 1 жовтня 2023 року до 30 вересня 2024 року.

Традиційно частина рішень стосувалася питань фінансового планування та його звітування медичних закладів громади, КП «Житлокомунсервіс» і КП «Сошне», а також штатного розпису КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня».

Також було ухвалення рішення про надання дозволу на вчинення правочину (укладення договору дарування квартири, яка належить на праві приватної власності, на користь малолітньої дитини).

Крім того, своїм рішенням члени виконкому надали дозвіл комунальному підприємству «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян), розташованих на території загального користування м.Ізяслав, с.Мислятин Мислятинського старостинського округу, а Плужненському професійному аграрному ліцею - на території свого закладу в м.Ізяслав. Вказані роботи мають бути виконані у встановлені терміни та із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».

Насамкінець присутніми членами виконавчого комітету обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особам на поховання їх рідних, а також осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії російської федерації. 

У ході роботи засідання зокрема були обговорені питання щодо початку опалювального періоду 2023-2023 років, а також затвердження графіків роботи КЗ «Ізяславський центр культурних послуг» та його філій.  У підсумку ці питання будуть розглянуті на черговому засіданні виконкому після додаткового вивчення.

За результатами засідання було прийнято відповідні рішення виконавчого комітету з врахуванням усіх змін та пропозицій, які було запропоновано під час проведення зібрання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь