Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Україна - борець за мир у цивілізованому світі (до Міжнародного дня миру)

Дата: 21.09.2023 09:52
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

Щороку 21 вересня Україна спільно із цивілізованими країнами світу відзначала День миру. Цей день є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення воєнних конфліктів та створення світу без війн.

Україна як ніхто прекрасно розуміє цінність миру, адже століттями боролася за своє мирне існування на своїй же Богом даній землі.

З 2014 року,  коли наша держава зазнала військового вторгнення з боку росії, котра анексувала Кримський півострів та почала бойові дії на територіях Луганської та Донецької областей, жоден із днів в Україні не був «мирним»!

Ціна миру – надзвичайно велика, вона вимірюється людським життям, яке не зрівняти ні з чим. І цю найвищу цінність миру щодня відчуває практично кожна українська родина, адже 24 лютого 2022 року московська орда розпочала геноцид українського народу, руйнуючи долі, будинки, населені пункти...

Весь світ переконався, що мир похитнувся не лише в Україні, а в усьому цивілізованому світі. Україна – це не просто держава в Європі, яка захищається від російської агресії. Це країна, котра захищає Європу від підлого окупанта. Це країна, котра символізує стандарт свободи, у якому люди з різних країн впізнають власні стандарти. Це країна, котра раніше жила почуттям меншовартості у світі, продемонструвала цінності, яких вже давно не знає світ.

Для кожного свідомого українця мир - це коли не здригається українська земля від страшних вибухів; це повернення рідних, близьких, друзів; це загоєння нестерпних ран у людських серцях. Це усвідомлена мета - Перемога над підступним агресором, яку невпинно, крок за кроком наближають наші відважні оборонці за потужної підтримки усього українського народу та демократичного світу.

Перемога над підступним ворогом вже близько, мир обов’язково повернеться і страшне поняття «війна» назавжди кане у небуття!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь