Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Міжнародний благодійний фонд «НЬЮ БІГІННІНГЗ-УКРАЇНА» надав благодійну допомогу сім'ям з дітьми Ізяславської громади, які опинились у складних життєвих обставинах

Дата: 20.09.2023 16:33
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

 

Кожного дня КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради отримує інформацію щодо родин з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.  Батькам дітей,  які виховуються в таких сім'ях,  буває дуже складно задовільнити їхні базові потреби внаслідок обмежених фінансових можливостей. Допомогти таким сім'ям можливо шляхом залучення певних матеріальних ресурсів, що суттєво полегшує вихід родини із складної життєвої ситуації, та дає можливість кращого задоволення життєво важливих  потреб дітей.

У вересні поточного року продовжено співпрацю Ізяславської міської територіальної громади із Міжнародним благодійним фондом «НЬЮ БІГІННІНГЗ-Україна» («Но­ві по­чи­нан­ня»), що діє у Ве­ли­коб­ри­та­нії та в Ук­ра­їні. За сприяння Анатолія Ковальчука, небайдужого жителя сусідньої Сахновецької сільської територіальної громади, за участі працівників КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради і безпосередньо за кошти,  виділені вищезазначеним Благодійним фондом для трьох сімей Ізяславщини придбано найнеобхідніші та дороговартісні ліки, побутову техніку та засоби гігієни. Зокрема, для багатодітної родини м.Ізяслав, в якій виховуються шестеро дітей, придбана пральна машина – автомат, що суттєво полегшить базовий догляд за дитячими речами. Для родини внутрішньопереміщених осіб, в якій виховуються  двоє хронічно хворих дітей, придбано дороговартісні ліки для полегшення протікання епілептичної хвороби в однієї дитини та  бронхіальної астми в іншої. Для тяжкохворої дитини з  інвалідністю ( І підгрупи А), яка внаслідок захворювання потребує постійного забезпечення медичними препаратами та засобами гігієни - придбано ці необхідні речі.

Така допомога сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах та переживають скрутні часи, сприятиме у ствердженні Віри в Добро, Милосердя та Любові до ближнього.  Щира подяка благодійникам за те, що не стоять осторонь, а допомагають потребуючим.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь