Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Стартує робота над проєктом Стратегії розвитку Ізяславської міської територіальної громади на 2024-2027 роки

Дата: 20.09.2023 15:19
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

Ізяславська міська рада повідомляє про початок роботи  над проєктом Стратегії розвитку Ізяславської міської територіальної громади на 2024-2027 роки.

На сесії  Ізяславської міської ради 06.09.2023 р. прийнято рішення  про розробку Стратегії розвитку Ізяславської міської територіальної громади  на 2024-2027 роки.

Стратегія  розвитку розробляється відповідно до  статті 111 Закону України «Про засади державної регіональної політики», Наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 21.12.2022 р. № 265 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення, затвердження, реалізації, проведення моніторингу та оцінювання реалізації стратегій розвитку територіальних громад», Державної стратегії регіонального розвитку України на 2021-2027 роки та Стратегії розвитку Хмельницької області до 2027 року.

Рішенням сесії передбачено створення робочої групи з розроблення Стратегії розвитку. До складу робочої групи буде  включено представників виконавчих органів міської ради, громадських організацій, депутатів міської ради, юридичних та фізичних осіб.

 Крім того, створення Стратегії передбачає широке залучення мешканців громади до обговорення їх бачення проблем, що існують сьогодні в населених пунктах  та шляхів їх вирішення, подальшого розвитку громади.

Робоча група має провести соціально-економічний аналіз громади та аналіз розвитку територіального простору, а також розробити SWOT-матрицю, провести аналіз порівняльних переваг, викликів та ризиків, а також  сформулювати стратегічне бачення, стратегічні напрямки,  цілі та План реалізації Стратегії розвитку громади.

 

Для місцевих жителів громади ФОРМА https://forms.gle/21KAeefqbWyzviXq5

 

Для підприємців громади ФОРМА https://forms.gle/GT2nDWfoG1MZFBoF8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь