Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщина долучилась до акції "Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Дата: 17.09.2023 14:49
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

 

Щороку в третій тиждень вересня проходить акція - Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», участь у якому беруть понад 190 країн.

Основна мета Всесвітнього дня прибирання – формувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднанувати зусилля заради екологічного майбутнього.

Минулого тижня в Україні відбулась найбільша соціальна екологічна подія глобального масштабу Всесвітній день прибирання.

Ізяславщина не залишилась осторонь і внесли свій вклад в покращення стану довкілля комунальні організації міста. Долучилися до осінньої толоки й структурні підрозділи Ізяславської міської ради на чолі з керівництвом громади. Звичайно, під прибирання були враховані  обмеження та дотримано заборони, які діють на період війни в Україні.

Локацією проведення заходу було визначено міський парк, який, на жаль, сьогодні є захаращеним та засміченим. Прикро, що частина наших співгромадян викидають у цій прекрасній місцині сміття, коли відпочивають. Залишають після себе гори пляшок, одноразового посуду, тощо, зовсім не задумуючись про наслідки та про наше майбутнє покоління.

Адже особливо сьогодні українська природа, землі, ліси, річки, зелені зони відпочинку зазнають нищівного удару від зброї, мін, вигорають гектари лісів, земель, тваринний та рослинний світ знищується. До того ще й у населення відсутня культура дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, відповідального споживання ресурсів.  

Цьогоріч акція відбувається під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Адже, поки наші оборонці день за днем відвойовують кожен клаптик нашої землі, тримають небо над нашими головами, ми, українці, маємо тримати нашу країну у чистоті та порядку, робити все можливе, кожен на своєму місці, щоб у майбутньому ми жили у вільній, процвітаючій державі.

Фото без описуСаме проведення подібних екологічних акцій в Україні - це не лише можливість прибрати свою місцевість, але й нагадування про власну відповідальність за стан довкілля. Це заклик українцям боротися за свою землю, за своє довкілля, за  прагнення жити у чистоті та добробуті.

А тому давайте ставитись уважніше до нашого довкілля та екологічної ситуації.

НЕ СМІТИ! Побачив? Прибери!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь