Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Великі серця в обіймах тепла та любові

Дата: 17.09.2023 11:05
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України, із 2023 року День усиновлення відзначається 17 вересня. Мабуть, невипадково День усиновлення співпадає у часі з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Люди не можуть жити без віри й милосердя, без надії й великодушності, без любові й відданості. Усі ці чесноти стають невід’ємною частиною українських родин, в яких, так судилося долею, діти, котрі були позбавлені любові й турботи біологічних батьків, знайшли нових люблячих маму й тата.

За кожною такою дитиною мав бути написаний свій життєвий сценарій. Не надто оптимістичний, скоріш за все, і не надто щасливий. Та ось з’явилися ті, котрі вирішили поламати цей сценарій, піти наперекір тому, що вже почала писати доля. Усиновителі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки - це ті сміливці, котрі вирішили відкрити свої серця і двері своїх домівок дітворі, яка мала зростати без батьківського тепла. Своїм «новим» синам та донькам вони беззастережно передають все те краще, що мають всередині та навколо себе – тепло та ніжність душ, життєву мудрість, знання та частинку досвіду, благополуччя. І те, без чого неможливо повноцінно жити у цьому світі – любов.

Так, усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Та все ж на території Ізяславщини є сім’ї, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Дали таким дітям найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло. Тому цей день для таких родин вважається святом здійснення мрій, другим днем народження дітей та сімей.  

Від усієї багатотисячної Ізяславської громади сердечно вітаємо із Днем усиновлення усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, усіх, хто не побоявся відкрити дітям свої серця, розділили з ними свою любов та душевне тепло, відчинити двері своїх домівок. Величезна вдячність, доземний уклін вам та щира шана – за те, що кожній дитині, яка зростає у ваших сім’ях, ви подарували найважливіше – щастя мати родину. Тож нехай ніколи не зникає дитячий сміх у ваших оселях! І щиро віримо у те, що пройдуть роки, і діти, котрим ви подарували віру, надію та любов, повернуть її сторицею, ставши вашою надійною підтримкою й опорою.

Звертаємося до всіх, хто ще обмірковує своє рішення. На обліку відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради перебувають хлопчики і дівчатка, які ще чекають такої бажаної для них сім’ї. Так, шлях батьківства не буває легким. Це постійна і наполеглива праця. Проте й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Крім того, процедура усиновлення цифровізувалася і полегшилася до використання певних функціоналів на порталі «Дія». Тепер не потрібно витрачати багато часу, щоб ходити по різних інстанціях, збирати різні папери, адже більшу частину документів можна згенерувати на порталі «Дія». Завдяки чому можна подати заяву онлайн.

Необхідну консультацію з питань сімейних форм виховання вам надасть відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради, яка знаходиться за адресою: м.Ізяслав, вул.Шевченка, 10 В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь