Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Спільна групова консультація для осіб у Центрі Пробації

Дата: 04.09.2023 17:25
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

4 вересня  відбулася групова консультація для осіб, які перебувають  на обліку  Шепетівського  районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області. Участь  у заході взяли провідний інспектор  Шепетівського  районного сектору № 2 ДУ «Центр пробації у Хмельницькій області» Вадим Левченко,  провідний фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Юлія Потюк, юрист сектору «Ізяславського бюро правової допомоги» Шепетівського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зоя Гонтарук, кар’єрний радник Ізяславського відділу Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості Тетяна Франчук.

Вадим Левченко наголосив на тому, що для підоблікових осіб вкрай важливо бути обережними у своїх діяннях, адже, до прикладу, зловживання спиртними напоями, паління  у невстановлених місцях тощо може призвести до повторних правопорушень та кримінальної відповідальності.

Зоя Гонтарук дала роз’яснення ст. 40 Кримінального Кодексу України: не є кримінальним правопорушенням дія або бездіяльність особи, яка заподіяла шкоду правоохоронюваним інтересам, вчинена під безпосереднім впливом фізичного примусу, внаслідок якого особа не могла керувати своїми вчинками. Також учасники заходу могли отримати інформацію про надання юридичних консультацій в бюро правової допомоги.

Юлія Потюк поінформувала про роботу КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради, можливість отримати необхідну кваліфіковану допомогу у вирішенні наявних складних життєвих обставин.

Тетяна Франчук поінформувала про наявні вакансії центру зайнятості Ізяславської міської територіальної громади та умови постановки на облік з приводу безробіття.

 

 

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»

Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь