Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось чергове засідання виконкому міської ради

Дата: 04.09.2023 17:05
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

 

Минулого тижня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто ряд питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади. Провів засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Шлегель.

На початку зібрання присутні заслухали звіти про виконання фінансових планів чотирма комунальними підприємствами громади (КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня», КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги», КП «Ізяславське МБТІ», КП «Ізяславводоканал») за перше півріччя 2023 року та КП «Житлокомунсервіс» за І квартал 2023 року. Як з’ясувалося під час звітування, протягом звітного періоду комунальні підприємства спрацювали досить непогано, враховуючи фактори воєнного стану в державі.

Далі члени виконкому погодили КП «Ізяславтепломережа» вчинення правочину (укладення договорів на закупівлю дров в кількості 500м3 на суму 750 тис.грн. та пелетів паливних в кількості 40 т на суму 400 тис.грн.), штатний розпис КП «Сошне», відпускні ціни на лісопродукцію КП «Сошне», які діятимуть з 01.09.2023 р.

Значну увагу приділили блоку питань освітньої сфери. У ході обговорення порушених питань учасники зібрання затвердили вартість харчування для здобувачів освіти Ізяславщини з 01 вересня. Отже, для вихованців закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти віком до 4 років вона складатиме 49,00 грн. (в тому числі батьківська плата у розмірі 34,00 грн.) та 54,00 грн. - віком від 4 до 6 років (в тому числі батьківська плата у розмірі 37,00 грн.). Харчування в закладах загальної середньої освіти коштуватиме для школярів 1-4 класів 32,00 грн., а для учнів 5-11 класів – 34,00 грн.

Крім того, своїм рішенням члени виконкому затвердили маршрути руху шкільних автобусів закладів освіти Ізяславської міської ради на 2023/2024 навчальний рік.

У ході роботи засідання також були затверджені інформаційні картки адміністративних послуг, які надає загальний відділ апарату виконавчого комітету міської ради: реєстрація місця проживання; реєстрація місця проживання дитини до 14 років; реєстрація місця перебування; зняття з реєстрації місця проживання; зняття з реєстрації місця проживання дитини до 14 років; видача витягу з реєстру територіальної громади.

Розглядалися й питання щодо затвердження акту приймання-передачі документів, справ та книг обліку свідоцтв про право власності  на майновий пай члена колективного сільськогосподарського підприємства; видачі свідоцтва про право власності на майновий пай члена колективного сільськогосподарського підприємства (майновий сертифікат); затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкта комунальної власності.

У соціальній сфері прийнято ряд рішень про затвердження висновку щодо визначення місця проживання неповнолітньої дитини; надання дозволу на вчинення правочинів  (укладення договору купівлі-продажу ½ частини будинку та ½ частини земельної ділянки; укладення договору дарування будинку); подання органу опіки та піклування (призначення опікунами над недієздатними особами).

Наступний блок питань стосувався житлово-комунальної сфери.

Спершу членами виконкому було ухвалено рішення про передачу квартир для однієї особи у приватну власність (приватизація) з оформленням права приватної власності.

Крім того, виключено дві однокімнатні квартири в с.Клубівка та м.Ізяслав з числа службових, а також поставлено на квартирний облік двох осіб, котрі користуються правом позачергового отримання житла (дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування).

Відповідно до заяв керівників підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконком надав дозвіл комунальному підприємству «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян), розташованих на території загального користування м.Ізяслав та с.Михля Лютарського старостинського округу. Вказані роботи мають бути виконані до 30 вересня, із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».

У зв’язку з новими кадровими призначеннями та для забезпечення ефективної роботи присутні члени виконкому оновили склади комісій: адміністративної комісії; з питань захисту прав дитини; для складання акту встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду.

На завершення членами виконкому обговорено та прийнято рішення стосовно надання трьом особам грошової допомоги на поховання рідних та чотирьом особам на поховання бійців, котрі загинули внаслідок збройної агресії російської федерації.  

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті міської ради, відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь