Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У книзі пам’яті мешканців Ізяславщини ще одна чорна сторінка

Дата: 03.09.2023 13:25
Кількість переглядів: 264

 

Як би важко нам не було про це повідомляти, та пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом продовжує торкатися Ізяславщини. На жаль, Україна та наша громада втратила ще одного патріота і свого оборонця - мешканця с.Клубівка, солдата, гранатометника гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону Смолієвського Василя Васильовича, котрий загинув 31 серпня на Запоріжжі під час мінометного обстрілу. Тепер йому навіки 36…

Для Василя лютий 2022 року став переломним у його долі. У ньому поєдналися надзвичайна любов до Батьківщини, миролюбність і непримирима ненависть до ворогів. За покликом серця, з нестримним бажанням вигнати російського окупанта з української землі добровільно вступив до лав Збройних Сил України.

Душа компанії, доброзичливий і чуйний, готовий прийти на допомогу, мотивований боєць, патріот рідного краю - це все про нашого оборонця-земляка. Та, на жаль, молитва люблячої мами й донечки, українців не вберегли нашого Новітнього Героя

Тепер захисник повертається додому … на щиті. Прийме його на вічний спокій рідна земля, за яку він віддав найдорожче – своє життя.

Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою…

У ці скорботні дні вся Ізяславська міська територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині новітнього Героя. Туга й біль переповнюють серця кожного мешканця Ізяславщини, ненька-Україна втратила свого відважного воїна.  Низький уклін та наша глибока вдячність солдату за жертовний подвиг заради України, українського народу!

Детальну інформацію про дату й час зустрічі нашого земляка Василя Смолієвського, полеглого за волю України, буде повідомлено згодом.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь