Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання Ізяславського міського голови з Днем підприємця

Дата: 02.09.2023 09:20
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

У першу неділю вересня традиційно відзначається професійне свято – День підприємця. У цей день ми віддаємо належне праці ініціативних, сміливих й амбітних людей, які не бояться працювати в теперішніх умовах, із великим завзяттям і наполегливістю, з власної ініціативи і зі справжнім ентузіазмом освоюють економічний простір та проявляють себе у різних сферах нашого життя. Вони не йдуть протореним шляхом, а обирають свій – складний, ризикований, що потребує енергії та цілеспрямованості.

Підприємці Ізяславщини є опорою розвитку нашої громади, рушійною силою модернізації економіки. Саме вони сприяють наповненню бюджету, створенню нових робочих місць, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції на ринках України та за її межами, забезпечують жителів необхідними товарами і послугами, регулярно беруть участь у благодійних акціях.

Останні роки – це особливий День підприємців, оскільки військова агресія російської федерації зачепила усі сфери бізнесу і спонукає думати по-іншому та швидко змінювати підхід до діяльності.

Тож у цей святковий день маю за честь щиро подякувати підприємцям, які під час війни не опустили руки, а знайшли сили та ресурси розширювати власний бізнес, створювати робочі місця та дбати про благоустрій територій нашої громади.

Великої подяки заслуговують підприємці, які з перших днів війни не залишилися осторонь нашої спільної біди та доєдналися до волонтерського руху і до цього часу активно підставляють своє плече підтримки як оборонцям України, так і переселенцям, що постраждало від збройної агресії російської федерації.

Дякую за незламність вашого характеру і силу духу, які притаманні нашому народові.

Попри надскладні умови та втрати сьогодення, ми повинні об’єднати наші спільні зусилля партнерських відносин між бізнесом, владою та громадянським суспільством за принципами взаємодовіри та взаємодопомоги, разом ініціювати нові проєкти, напрацьовувати план розвитку Ізяславщини. Адже лише  спільними зусиллями ми зможемо забезпечити зміцнення та сталий розвиток економіки та процвітання нашої громади та України.

Віримо в Ізяславщину та Україну! Йдемо до перемоги разом! Слава Україні!

 

З найкращими побажаннями,

міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь