Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

І ЗНОВУ ІЗЯСЛАВСЬКА ГРОМАДА СХИЛЯЄТЬСЯ В ЖАЛОБІ...

Дата: 23.08.2023 15:14
Кількість переглядів: 643

Знову втрата…Знову біль, сум та сльози… Одна за одною надходять страшні звістки з фронту про непоправну втрату наших відважних оборонців-земляків. У далекому 2014 році пекучий біль втрати наповнив серця жителів Ізяславщини та по сей момент не відпускає.

Чорні та криваві руки окупантів обірвали життя молодому, мужньому синові України, жителю міста Ізяслав, навіднику аеромобільного відділення аеромобільного взводу аеромобільної роти аеромобільного батальйону Копілову Михайлу Сергійовичу.

Боронячи рідну землю, виконуючи бойове завдання, він загинув у запеклих боях на Донеччині від вогнепальних поранень, отриманих від обстрілу ворога.

Війна з російськими окупантами забрала життя молодого, енергійного, життєрадісного хлопця, якому лише 26 років. Тільки жити, кохати, мріяти, творити, у якого було все попереду…. Та не зважаючи на молодий вік, воїн розумів, що Перемога над ворогом залежить від кожного українця без винятку, тому зробив свідомий та відповідальний вибір – став на захист Батьківщини. Пішов захищати рідну Україну, її майбутнє, свободу та європейські цінності.

З вірою у Перемогу повний енергії та сил Михайло самовіданно боронив українську землю та разом з побратими давав відсіч ненависному ворогові, щодня наближаючи довгоочікуваний день Перемоги над підлим окупантом. Та на жаль, не судилось йому побачити цей жаданий для всієї України день. Жорстокий та підступний ворог забрав молоде життя воїна…

У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким оборонця, розділяємо ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи подвиг вірного захисника України.

Вічна пам’ять і вічна слава Українському Захисникові!

Про дату та час прибуття транспорту із тілом загиблого земляка та чину поховання молодого воїна буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь