Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Клята війна продовжує забирати тих, хто усім серцем любив та вірив у свою країну, у її світле та мирне майбутнє

Дата: 22.08.2023 22:04
Кількість переглядів: 934

 

Не минає жодного дня після вторгнення російських окупантів на територію України без гірких, трагічних звісток із фронту. Достойні, відважні Новітні Герої гинуть на полі бою, захищаючи Україну, свої родини та кожного з нас від російської ворожої навали. 

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом знову торкнувся Ізяславської громади. 21 серпня під час відбиття штурмових дій противника на Донеччині цинічний «метал» обірвав життя 37-річного ізяславчанина-оборонця десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону Оніщука Тараса Володимировича.

Клята та жорстока війна продовжує забирати тих, хто усім серцем любив та вірив у свою країну, в її світле та мирне майбутнє. Війна забирає найкращих…

Тарас прожив зовсім коротке, проте свідоме життя справжнього чоловіка та патріота. Недолюбив, не здійснив всіх мрій, але й не став осторонь подій, які відбуваються в нашій країні.  За нас, земляків, він віддав найдорожче – своє молоде життя.

На жаль, молитви люблячої мами й коханої дружини, українців не вберегли нашого Новітнього Героя, та все ж наш боєць переміг. Адже по собі залишив невмирущу пам’ять, добрі справи, а головне — своїх нащадків.

24 серпня орієнтовно о 09:00 год. наш відважний оборонець повертається додому “на щиті”. Після важких боїв та довгої дороги додому Тарас  Оніщук знайде спочинок у рідних краях.

Маршрут кортежу із тілом загиблого пролягатиме через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівки, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка) до рідного дому бійця (вул.М.Микитюка, 14).

Наші безстрашні захисники воюють у надважких умовах, чоловіки і жінки героїчно жертвують своїм життям заради виживання цілої країни. А тому закликаємо громадськість Ізяславщини спільною молитвою вшанувати пам'ять та провести в останню путь загиблого бійця «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану нашому оборонцю...

У цей же день о 13.00 год. на центральній площі м.Ізяслав відбудеться церемонія прощання, після чого - заупокійна служба за новітнім Героєм у храмі святого Миколая Чудотворця Православної Церкви України.

Далі траурна хода рушить до Алеї почесних поховань, що на кладовищі м.Ізяслав (виїзд на Шепетівку), де і відбудеться обряд поховання.

У ці скорботні дні вся Ізяславська міська територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині новітнього Героя. Туга й біль переповнюють серця кожного мешканця Ізяславщини, ненька-Україна втратила свого відважного воїна.  «Герої не вмирають!» - твердо повторюємо ми. Пам’ять про них завжди житиме у наших спогадах та молитвах.  Смерть наших Новітніх Героїв  є мотиватором для  кінцевої перемоги над лютим проклятим на віки ворогом з московії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь