Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новий проект – в життя!

Дата: 17.08.2023 15:55
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

 

Війна об’єднала та показала найважливіше: кожна людина  - важлива. Цінність життя - в самому житті, цінність людини - в самій людині. І кожна людина може потрапити у ситуацію зовнішніх обставин непереборної дії.

Важливо засвоїти цей урок і, коли війна закінчиться, завжди пам’ятати про те, що вразливі групи населення існують. Вони є вразливими не за своєю волею. Прагнуть жити своїм життям. Все у наших руках, надати допомогу тому, хто її потребує прямо зараз: словом, дією або добрим поглядом. Для добрих вчинків потрібно небагато.

Допомогти людині може проста віра в неї, в її сили, проста розмова, ставлення на рівних. Важливо пам’ятати, що кожен з нас здатен допомагати іншим, навіть якщо матеріально не має чим поділитися.

Ми спостерігаємо, що в боротьбі за розвитком у світі утворилися різні категорії мислення: той винен сам, той не успішний, той не заслуговує спілкування, той не заслуговує допомоги, можна пройти повз. Війна жорстоко, але красномовно показала всім, що зовнішній чинник насправді нічого не означає.

Добрий погляд, погляд любові й розуміння, вчасно простягнута рука може врятувати чиєсь життя. Подарувати віру, надію. Це також допомога.

Сьогодні у м. Ізяслав мобільною групою психосоціальної підтримки PSS  у співпраці з  КУ "Центр надання соціальних послуг" Ізяславської міської ради за фінансової підтримки директора Асоціації "Об'єднання українських експертів та переробників меду ", ПП "Медова країна" Вадима Паньковського започатковано соціальну ініціативу по відкриттю «МАМА-ХАБ».

Створення такого ХАБу надасть можливість проведення серії психологічних тренінгів для жінок, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою поліпшення їх психоемоційного стану.

Фото без опису

 

 

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»

Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь