Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Чергова приємна новина для школярів Ізяславщини

Дата: 07.08.2023 18:01
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

Чудовою новиною для школярів Ізяславської міської територіальної громади розпочинається навчальний 2023/2024 рік, адже Ізяславщина отримала ще два новеньких шкільних автобусів «ATAMAN» D093S2 (ISUZU) 2023 року випуску.

Так, війна внесла свої корективи у всі сфери життя країни, зокрема освітня галузь зазнала серйозних змін, навчальним закладам довелося віддати чималу кількість шкільних автобусів на потреби Збройних Сил України. Відтак, аби компенсувати недостачу в транспорті, минулого тижня громади Хмельниччини отримали 22 новенькі шкільні автобуси, а також 72 гігієнічні набори для закладів освіти. Передали представникам громад ключі від автобусів та сертифікати на гігієнічні набори перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін, заступник начальника обласної військової адміністрації Володимир Юр’єв та голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Придбати два нових комфортабельних транспортних засобів вдалось  завдяки співфінансуванню, зокрема: 54,3% – за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету та 45,7% – за рахунок коштів місцевого бюджету.

Автобуси якісно обладнані та відповідають усім вимогам чинного законодавства щодо перевезення дітей, кожен із них нараховує 31 пасажиромісце, має обмеження у швидкості руху, спеціальні сидіння та зручні сходинки і т.п.

Фото без описуТож дітям будуть створюватися всі умови, щоб комфортабельно дістатися до  навчального закладу для отримання знань. Адже в опорних загальноосвітніх навчальних закладах громади здобувають освіту чимало дітей із навколишніх сіл громади.

Крім того, завдяки цим придбаним автобусам у громаді зможуть реалізувати нормальний графік підвезення учнів на навчальний процес без запізнень та надто раннього підйому дітей. Для нас дуже важливо, щоб діти в будь-яку погоду потрапляли до школи вчасно та їхали на навчання із задоволенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь