Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Діти, котрі через війну залишились без батьківського плеча, заслуговують на гідний відпочинок, психологічну та соціальну підтримку

Дата: 04.08.2023 16:37
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

 

Нещодавно дітвора наших загиблих оборонців повернулись із відпочинку. Упродовж двох тижнів відновлювали сили в дитячому таборі «Gala Camp», що на території Кам’янець-Подільської громади. Діти, котрі через  війну залишились без батьківського плеча, заслуговують на гідний відпочинок, психологічну та соціальну підтримку.  Крім того, діти загиблих Новітніх Героїв перебували в групі з іншими однолітками, які зіштовхнулися з аналогічним горем, які розуміють і розділяють їхній нестерпний біль. Саме спільне переживання складного стану та підтримка один одного допомагають подолати ті труднощі, які випали на їхню юну долю.

Фото без описуУ літньому таборі використовувалась кожна можливість, аби відволікти дітвору від реалій війни та подарувати позитивні емоції. Для них була підготовлена цікава активна, розважальна та відпочинкова програма. Під час таборування для юних учасників організовувались щодня нові пригоди та  активності, екскурсії, квести, походи та інші сюрпризи Подільських Товтр. Окрім різноманітного та пізнавального дозвілля була забезпечена психологічна підтримка.

Впродовж відпочинку персонал спостерігав кількість дитячих усмішок, що постійно збільшувалась – це можна назвати головним і найбільшим результатом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь