Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Мужнє серце Воїна Світла перестало битися так рано

Дата: 26.07.2023 18:17
Кількість переглядів: 242

 

Ще десять років тому українці жили під мирним небом, радісно зустрічали світанки і не знали чимало слів, пов'язаних з холоднокровною війною.

Та в один день весняним ранком 2014 року наше життя стрімко змінилося. Світ побачив, що підлі російські окупанти прийшли на територію України  не з хлібом-сіллю, а з варварськими задумами: вбивати, нищити, руйнувати… Все… Навіть ні в чому винних дітей. Практично кожну українську родину опалило полум'я військових дій.

Наші славні сини та доньки дають гідну відсіч і наближають довгоочікувану Перемогу України над окупантами. Та занадто дорогою ціною – ціною власних життів… За ці дев’ять років тисячі українських воїнів повернулися з передової додому… на щиті. Обездолені жінки, осиротілі діти, в чиїх очах вічна скорбота - результат жорстокої війни, яку веде з Україною росія.

Сьогодні, 26 липня, минає рік, як Ізяславщина втратила свого земляка-оборонця з с.Радошівка - заступника командира гірсько-штурмового батальйону з морально-психологічного забезпечення Степанюка Ярослава Миколайовича. Не стало ще одного відданого патріота України, мужнього воїна, справжнього професіонала своєї справи, не стало рідного сина, люблячого чоловіка та батька, надійного друга…

У Воїна Світла було безліч планів на майбутнє. Цьогоріч у колі членів родини він мав відзначити своє 35-ліття… Та його життя раптово обірвалось… Проклята війна все перекреслила… З того злощасного дня розпочався відлік днів без Ярослава. Минув рік. Скорботний, важкий, тривожний…

У цей пам’ятний день вдячними жителями громади відбулась церемонія вшанування пам’яті загиблого воїна із покладанням квітів до його останнього місця спочинку.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. Та величний подвиг запеклої боротьби мужнього воїна, вірного Сина України, нашого Героя з російським окупантом не зітреться часом. Його ім’я навіки закарбоване в історії наших визвольних змагань за незалежність України.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь