Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Одвічна шана від земляків

Дата: 12.07.2023 18:49
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

 

Наразі, коли вже понад 9 років триває війна на території України, у нашій пам’яті щодня зринають трагічні спогади.

Сьогодні, 12 липня, - восьма річниця трагічної загибелі нашого земляка - начальника розвідки управління ракетних військ і артилерій управління оперативного командування «Захід», полковника Цісарука Юрія Миколайовича. Мешканці Ізяславщини добре пам’ятають ту мить, коли буденний літній день сколихнула трагічна звістка про загибель на сході країни нашого земляка - такого відважного, готового до самопожертви новітнього Героя України.

Воїн мав чимало мрій та планів, які поступово та впевнено реалізовував. Проте подальшому втіленню в життя заповітних планів та мрій завадила жорстока війна, розпочата російськими окупантами. Новітнім героєм було прийнято вольове, справжнє чоловіче рішення - захищати свою Батьківщину, свою родину, кожного з нас. Та, на жаль, «цинічний метал» виявився сильнішим, ніж жага Юрія до життя та за молитви рідних. Тепер  воїнові навіки 40…

«12 липня» розділило життя тих, хто знав Юрія та поважав за його мужність і силу духу, на щасливе ДО та надважке ПІСЛЯ…

Хоча минуло вже 8 років від дня трагедії, проте досі ніщо не може утихомирити біль утрати, особливо для рідних бійця. Адже болюча до нестерпності втрата найкращих синів України залишає глибокі рани в наших душах та серцях і криваві сліди на рідній землі, за яку вони вмирають у розквіті сил. Загибель новітнього героя стала великою втратою для всієї територіальної громади та не стихаючим болем для рідних і близьких.

Щороку у роковини загибелі місце поховання нашого захисника відвідують рідні, знайомі, побратими, а також небайдужі мешканці Ізяславщини, щоб вкотре поклонитись подвигу новітнього Героя. Цей рік не став винятком. Героїзм та пам'ять загиблого бійця було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до могили.

Пам'ять про Юрія назавжди збережеться у серцях вдячних земляків. Адже саме такі відважні воїни, як Юрій, -  продемонстрували всьому світу яскравий приклад справжньої любові до Батьківщини та готовності боротися за неї до останнього свого подиху. Саме тому завдяки таким захисникам, як Юрій, Україна була, є і завжди буде!

Слава Героям!Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь