Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Енергія танцюристів Ізяславщини заполонила зарубіжного глядача

Дата: 12.07.2023 17:27
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

 

У надважкий період нашої держави головною метою кожного юного та дорослого українця є не лише збереження народної, культурної спадщини, а й її демонстрація, зокрема української волі та незламності за межами нашої країни. Цю почесну місію здійснюють і юні Ізяславщини через танок. Адже танець – це ціле життя, історія, яку ти розповідаєш без слів, проте емоційно, проживаєш її знову і знову.

Нещодавно відбувся 9 Міжнародний фестиваль під назвою «Сонячна Олімпія» в м.Кранево (Болгарія), у якому взяли участь колектив зраз­ко­вого ан­самблю на­род­но­го тан­цю «Бар­вограй» (керівник Зоряна КУЗЕМА) та колектив зраз­ко­вого ан­самблю баль­но­го тан­цю «Пле­яда» (керівник Руслан КУЗЕМА). Вони гідно представляли нашу країну. Цей захід зібрав на одній сцені юних артистів не лише із Болгарії та України, а й з Грузії та Словаччини.

З-поміж численних  учасників країн світу наші юні танцюристи на фестивалі, який тривав кілька днів, відзначились особливим талантом, вміннями, харизмою, хореографічною майстерністю, чим завоювали прихильність європейських глядачів. Кожен номер ізяславчан продемонстрував національний колорит культури нашої Батьківщини, її неповторні барви, завдяки чому залишив по собі незабутні емоції та мегапозитивні відгуки, а також у нагороду отримував щирі овації поціновувачів мистецтва.

Фото без описуЦікавою була й позакон­курсна програма: спілку­вання з дітьми різних кра­їн, участь у різноманітних іграх, квестах, конкурсах із ними, у дискотеці тощо. Аніматори готелю подбали про це, адже намагались підтримати своїх земляків (вони також за національністю українці).

Теплий прийом болгарів, дружня атмосфера між учасниками колективів, гарний настрій та численні світлини ще довго викликатимуть посмішку на устах наших талановитих танцюристів.

Весь світ дізнається, хто такі українці, яка багатогранна Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь