Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Сьогодні День тих, хто служить і захищає

Дата: 04.07.2023 18:21
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

Сьогодні, 04 липня, своє професійне свято відзначають працівники Національної поліції України. Нову, національну поліцію України, засновано 8 років тому. Це поліція європейського зразка, якісна сервісна служба для людей, де поліцейський - це професійний помічник, готовий прийти на допомогу кожному громадянину у складній ситуації. Найвища оцінка діяльності поліцейського - довіра і повага людей. За цей час всередині системи відбулись суттєві зміни.

Цьогоріч не до святкувань у зв’язку із повномасштабним вторгненням окупантів на територію України, та до  відділу поліцейської діяльності № 2 Шепетівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області завітали почесні гості Ізяславський міський голова Сергій Шлегель, голова Сахновецької сільської територіальної громади Олександр Шрейдер та голова Плужненської сільської територіальної громади Віталій Мартинюк та інші, щоб подякувати правоохоронцям за гідну службу.

Спершу усі присутні учасники вшанували хвилиною мовчання загиблих при виконанні службових обов’язків правоохоронців та полеглих у війні з російськими загарбниками – тих, хто віддав життя за Батьківщину і незалежність України.

Звертаючись із привітальним словом до підлеглих, керівництво відділу поліцейської діяльності № 2 Шепетівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області зазначило, що вісім років тому разом із новим законом «Про національну поліцію» прийшли й нові люди, нові методи, і, як наслідок, – нове ставлення до роботи. Ряди працівників поліції поповнюються молодими, досвідченими і самовідданими людьми, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті та честі. Мешканці Ізяславщини за цей період помітили в людях у формі справжніх захисників своїх прав і свобод.

Крім того, в умовах сьогодення поліцейські нашої громади, як і по всій Україні, працюють у посиленому режимі і часто ризикують собою, бо бути поліцейським – це з честю та гідністю служити людям, приходити на допомогу попри можливі небезпеки. Адже час повномасштабної війни проявляє справжній сенс і силу багатьох речей, і одна з таких речей – це служіння державі. Попри все захищати державу, попри все захищати людей, пропри все дбати про безпеку на вулицях наших міст і сіл.

Фото без описуПісля цього розпочалась церемонія нагородження відзнаками різних рівнів за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю,  захист прав і свобод громадян, а також з нагоди Дня Національної поліції України. Особливо гарні віншування адресувалось жінкам, котрі працюють в поліції: крім грамот їм вручено символічні подарунки - квіти. 

День видався сонячним від щирості, гарним від квітів і нагород, незабутнім від поваги. На згадку про нього зробили світлини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь