Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Янгол, який був воїном Збройних Сил України

Дата: 29.06.2023 22:28
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Війна руйнує не лише населені пункти, але й людські долі. В одну мить світ ділиться на «до» та «після»… Вже дев’ятий рік на території квітучої та миролюбивої України справжнісіньке пекло, в якому гинуть українці, котрі ще донедавна жили своїм простим життям, ходили на роботу та ростили дітей, мріяли бачити як їхні діти ростуть хорошими людьми, сподівалися на щасливе сімейне життя, тощо. Надвисоку ціну — власне життя - платять наші відважні захисники за заповітну споконвічну мрію українського народу. Таким був наш земляк - воїн-доброволець Борисюк Володимир Миколайович.  Сьогодні, 29 червня, виповнюється річниця з того дня, коли не стало такого сміливого, відважного, готового до самопожертви Героя України з с.Клубівка. Воїн світла жив непримітно у мирному житті, а відійшов  у дзвонах слави праведним Героєм. Сьогодні його день – День  пам’яті…

До його останнього місця спочинку прийшли вдячні земляки, щоб  віддати данину глибокої вдячності загиблому. Місцевий священнослужитель відслужив поминальну панахиду за невинно загиблим у російсько-український війні Володимиром Борисюком та загиблими воїнами односельцями. Розділяючи з рідними скорботу та біль втрати, присутні вшанували пам’ять Новітнього Героя  та всіх полеглих захисників України хвилиною мовчання, а також поклали квіти до могили нашого земляка.

Для кожного українця повинно стати обов’язком збереження пам’яті, поваги та вдячності тимФото без опису, хто ціною власного життя зупинив подальше просування російського агресора, хто у важку годину для України взяв до рук зброю і пішов захищати свою державу, віддав за неї найцінніший скарб – власне життя, хто протягом цих років забезпечував і забезпечує мирне життя своїм співвітчизникам на більшій частині території України.

Герої не вмирають, поки ми їх пам’ятаємо! Пам’ять про загиблих воїнів береже ідею, за яку вони віддали своє життя. А в ідеї нація міцна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь