Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє

Дата: 29.06.2023 17:23
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

 

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне  минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості. У ніч з 27 на 28 червня 1996 року, спираючись на багатовікову історію українського державотворення та виражаючи суверенну волю народу, був прийнятий і затверджений Верховною Радою основний Закон незалежної держави – Конституція України. Цей знаменний для України день золотими літерами навіки вписано в літописи українського народу та щороку його відзначають із насиченою різноплановою святковою програмою. Проте цьогоріч цей день зовсім не радісний, а з відчуттям болю і смутку. Повномасштабне вторгнення окупантів на територію України внесло свої корективи у життєві плани мешканців України, зокрема нашої громади.

А тому цьогоріч мешканці Ізяславщини відзначали День Конституції України та День міста Ізяслав  без розмаху, з акцентом на безпеці та благодійності.

З цієї нагоди 28 червня територія міського пляжу перетворилася на місце, де панувала атмосфера азарту, спортивної боротьби та сили духу, адже саме тут проходив турнір з пляжного волейболу серед юнаків, дівчат та дорослих. Команди показали високий рівень майстерності під час гри. Раз за разом гравці завершували розіграш атакуючим ударом, високо вистрибували, незважаючи на те, що під ногами був пісок, а не  паркет спортзалу. В результаті напружених і цікавих поєдинків перемогла як завжди дружба.

Також відбувся розважально-пізнавальний блок заходів для дітей у приміщенні Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва, а також біля Ізяславського центру культурних послуг. Заходи закінчилися, проте спогади про них залишаться ще надовго.

Святкового настрою всім додала благодійна концертна програма, підготовлена аматорами народної творчості громади. Кожен номер – це маніфест сили українського духу, незламності, віри у перемогу. Кілька годин чудового концерту пройшли на одному диханні. За весь концерт глядачі і плакали, і посміхались. Пережили чимало емоцій, проте найголовніше — це віра в нашу Перемогу. Крім того, учасники та відвідувачі концерту мали можливість підтримати добровільними внесками захисників  України, адже захід – благодійний. У такий творчий спосіб організатори вирішили наближати Україну до довгоочікуваної перемоги! А кожна зібрана гривня буде передана на потреби наших мужніх оборонців. Наша сила – у нашому прагненні бути корисними своїм захисникам та державі!

Фото без описуТакож відповідні тематичні заходи до Дня Конституції України відбулися й у старостинських округах, що відносяться до Ізяславської міської територіальної громади.

Щира подяка нашим відважним Героям за можливість у єдності вшанувати Головний Закон країни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь