Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У світі дитячих емоцій

Дата: 21.06.2023 16:22
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

Як вгамувати емоції, коли чуєш невтішні новини з фронту? Як зберегти спокій, коли втратив власну домівку, а на новому місці щодня лунає повітряна тривога? Як загоїти душевну рану, якщо втратив близьку людину?

Щоб гармонізувати психологічний стан переселенців (подолання емоційної тривожності, зниження рівня стресу), для них організовуються тренінги з психологічної підтримки.

Нещодавно для дітей внутрішньопереміщених осіб, які знайшли прихисток на Ізяславщині, було проведено фахівцями Благодійного Фонду «Карітас Старокостянтинів» тренінг на тему "У світі дитячих емоцій", під час якого за допомогою психологічної гри діти  знайомились із базовими емоціями людини. Адже володіючи інформацією про них, дитині легше з ними впоратися.

Фото без описуДітвора  із захопленням старалась відобразити на своєму обличчі різноманітні емоції, а потім перенести їх на папір, проявивши творчу уяву і фантазію. Кожен учасник мав змогу намалювати свою емоцію у вигляді смайлика та спільно створити з паперових долоньок сонце, яке відтепер буде прикрашати приміщення Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Ізяславської міської ради. Воно символізуватиме єдність і нагадуватиме, що тільки разом, підтримуючи один одного, можна досягти неймовірних результатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь