A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині відзначили 100-річчя з дня створення служби дільничних офіцерів поліції

Дата: 18.06.2023 17:21
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

18 червня увійшло в історію правоохоронних органів України як День створення служби дільничних офіцерів поліції. Дільничні офіцери одні з перших, до кого у скрутну хвилину люди звертаються за допомогою. Вони ті, хто своєю роботою та відношенням до громадян формує зворотній зв’язок - ставлення громадян до поліції. Сама ж професія дільничного вважається однією з ключових у правоохоронній системі, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. До них належать захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами.

Цьогоріч «винуватці» свята відзначають столітній ювілей від дня створення своєї служби. Тож, з цієї нагоди у відділі поліцейської діяльності № 2 Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області (з дислокацією в м.Ізяслав) відбулося урочисте зібрання, під якого говорилось про службу дільничних офіцерів поліції, завдання та виклики, які стоять перед ними в нинішніх реаліях.

Також керівництво привітало підлеглих з прийдешнім святом, подякувало кожному дільничному за самовіддану роботу в нелегкий для усіх час, адже  стабільна безпекова ситуація в громаді – це, без перебільшення, і вагомий внесок дільничних офіцерів. Крім того, побажало «винуватцям» свята усіх благ, безперервного професійного зростання, довіри людей  та поваги до їхньої праці.

За сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення громадської безпеки і правопорядку, протидію злочинності, а також з нагоди 100-річчя від дня створення служби дільничних офіцерів поліції кращим працівникам вручено відзнаки Ізяславської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь