A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

День усіх чоловіків, які носять горде звання – батько!

Дата: 18.06.2023 10:35
Кількість переглядів: 132

Сьогодні в Україні відзначають День усіх чоловіків, які носять горде звання – батько! Роль батька у вихованні дитини не менш важлива, ніж материнська. Бути справжнім батьком – не тільки велика радість, але й одна з найбільш відповідальних місій у житті кожного чоловіка перед дружиною, дітьми, здатність до самовдосконалення та самопожертви.

Скільки б нам не було років, батько — це найрідніша людина, яка є опорою, підтримкою та прикладом для наслідування.

Для багатьох дітей батько – справжній герой, людина, яка може абсолютно все. Для дівчинки – це ідеал чоловіка, для хлопчика – приклад для наслідування. Це й не дивно, адже будь-який справжній батько докладає максимум зусиль, щоб його дитина почувалася щасливою.

Не всім татусям сьогодні вистачає часу на те, аби повноцінно проводити його з дітьми. Але все, що роблять батьки, – заради волі, заради життя та щастя своїх синів та доньок.

Як і тисячу років тому, зараз батько – захисник рідної землі. Тисячі батьків зі зброєю в руках, щохвилини ризикуючи власним життям, боронять українську землю від ворога заради світлого майбутнього своїх дітей.  Інші татусі теж допомагають, убезпечують, підтримують – кожен на своєму місці, в міру своїх можливостей.

Через війну і вимушену міграцію багато родин залишаються розділеними.  Хтось чекає на нього з передової вдома, а хтось — за морями й континентами, допоки не закінчиться війна. Та спільне одне — бажання обійняти своїх татусів, сказати їм важливі слова любові та відчути батьківське тепло.

На жаль, декому вже ніколи не буде такої можливості  це зробити. Та  пам'ятаймо, батьківська любов і захист – то назавжди. Віддати найкращу частину себе.

Сьогодні день вдячності усіх батьків – рідних, духовних і тих, хто взяв на себе цю відповідальну місію та допомагає дітям знайти власний шлях у цьому житті.

Слава нашим українським татусям!

Стійкості всім на шляху до перемоги! Все вдасться! Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь