Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВКЛОНІМОСЯ ПОМЕРЛОМУ ВОЇНУ

Дата: 15.06.2023 18:25
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Війна…Яке страшне це слово…Слово, яке, здавалось, що у ХХІ столітті не прийде в  українські оселі більше ніколи. Але війна прийшла… Страшна, невблаганна… Бо «сусід» ніяк не може змиритись із думкою, що український народ - вільнолюбивий, працьовитий, і найголовніше нескорений.

Посіяла смерть серед воїнів та мирного населення. Першими пішли найсвідоміші, найкращі сини нашого суспільства, які дбали лише про те, щоб зберегти мир для рідних, близьких, усіх українців. Це вони раніше за всіх усвідомили загрозу, яку несе нам східний «брат». І першими «поповнили» небесний легіон... Серед них відважні воїни Ізяславщини.

Сьогодні, 15 червня, - друга річниця смерті нашого земляка - 42-річного ізяславчанина, головного сержанта 128 гірсько-штурмової бригади Кропивка Павла Леонідовича.

Тільки той, хто має гідність не на словах, а у душі, може знайти в собі сили робити те, що вважає за потрібне, незважаючи на страх. Страх померти. У 2015 році Павло пішов у самісіньке пекло,  щоб боронити Батьківщину від окупанта. Це період пекельного бою, безмежного страху та незліченних смертей  друзів нашого земляка. Воїна, котрий ніколи не бачив справжньої війни… Перше бойове хрещення… А далі повідомлення про бої в найгарячіших точках Донеччини та Луганщини, витривалість, мужність та героїзм воїна. А батькам, дружині та доньці лише безсонні ночі… І так тривало до червня 2020 року, поки під час бою не зазнав значних травм. Лікарі в різних медичних закладах намагались повернути у стрій воїна, проте їхні зусилля не дали результатів. 15 червня 2021 року перестало битись гаряче серце нашого земляка-оборонця. До останнього свого подиху був вірним обов’язку захищати свою Батьківщину.

Віддати шану пам’яті новітнього Героя хвилиною мовчання, покласти квіти на могилу та помолитися за спокій його душі сьогодні на кладовище прийшли  рідні, друзі бійця та небайдужа громадськість.

Любов до рідної землі прикрашає кожну людину, а воїни, які поплатились своїм життям заради України назавжди залишаться жити у народній пам’яті. Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь