A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати

Дата: 07.06.2023 14:32
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

06 червня у приміщені фінансового управління Ізяславської міської ради  відбулося чергове засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення, своєчасності сплати податків та інших обов’язкових платежів.

Під час зібрання було підведено підсумки проведених комісійних рейдових обстежень суб’єктів господарювання щодо дотримання ними  вимог законодавства  в частині легалізації трудових відносин та виплати заробітної плати не менше мінімального розміру  встановленого законодавством.

Отже, протягом травня 2023 року комісією проведено обстеження  68 суб’єктів господарювання (ФОПів та юридичних осіб), під час яких  встановлювалися дані щодо оформлення найманих працівників, наявність (відсутність) правовстановлюючих документів на нерухомість (майно) місця здійснення діяльності, умови праці найманих працівників та її оплата, порядок проведення розрахунків з покупцями та клієнтами, зокрема видача розрахункових документів (фіскальних чеків), наявність заборгованості зі сплати податків до бюджету.

Після опрацювання інформації безпосередньо із наявними даними в базах ДПС було повідомлено 14 боржників про необхідність погашення заборгованості, надано відповідні реквізити.

За результатами проведених заходів зареєстровано 7 найманих працівників,   8 СПД - боржниками проведено розрахунки з бюджетом.

Крім того, у ході засідання комісії присутніми учасниками було обговорено  питання щодо можливості легалізації  та створення нових робочих місць за рахунок одержання фінансової підтримки від держави у вигляді мікрогрантів.

За підсумками зібрання прийнято рішення щодо продовження проведення комісійних рейдових обстежень  СПД  щодо  дотримання  ними вимог законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин з найманими працівниками та встановлення їм гарантій в оплаті праці, проведення інвентаризації об’єктів  нерухомості, які використовуються  для  здійснення підприємницької діяльності  з метою залучення до оподаткування та висвітлення даних щодо надання  мікрогрантів  для розвитку бізнесу та створення  робочих  місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь