A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На засіданні виконавчого комітету міської ради вирішувались ряд важливих питань життєдіяльності громади

Дата: 06.06.2023 09:25
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Нещодавно відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради.

На порядок денний для обговорення та прийняття відповідних рішень виносились питання, що належать до повноважень виконавчого комітету міської ради.

Традиційно спочатку присутні учасники зібрання заслухали звіти про виконання фінансового плану комунальних підприємств міської ради (КП «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації», КП «Ізяславводоканал», КП «Ізяславтепломережа», КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня») за І квартал 2023 року.

Значну увагу було приділено звіту про виконання бюджету Ізяславської міської територіальної громади за 1 квартал 2023 року;  проєктам рішень, які мають  розглядатись на сесії міської ради, а саме: «Про внесення змін до бюджету Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік»; «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Ізяславської міської територіальної громади на період 2023-2027 років»; «Про внесення змін до Програми національного спротиву та заходів з територіальної оборони Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік»; «Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік»; «Про перейменування вулиці та провулку Тургенєва у м.Ізяслав». Після детального обговорення порушених питань присутні схвалили ці проєкти.

З метою забезпечення належної готовності органів управління та сил реагування субланки Ізяславської міської ради Шепетівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в умовах загрози або виникнення надзвичайних ситуацій затверджено План основних заходів цивільного захисту субланки Ізяславської міської ради Шепетівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2023 рік.

Наступне питання порядку денного стосувалося створення сезонного рятувального посту на міському пляжі м.Ізяслав. Метою створення його є здійснення заходів щодо забезпечення безпеки під час відпочинку людей у літній період на  р.Горинь, що на території Ізяславщини, відповідно до вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України. За результатами обговорення цього питання було прийнято відповідне рішення. Даний сезонний рятувальний пост  функціонуватиме у період з 01 червня по 31 серпня 2023 року.

Далі перейшли до блоку питань житлово-комунального господарства, проєкти рішень яких викликали з боку членів виконавчого комітету широке обговорення.

Відповідно до заяв керівників підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконком надав дозвіл Комунальному підприємству «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих та тих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян), розташованих на території м.Ізяслав, зокрема місцевих кладовищ. Вказані роботи мають бути виконані до 01.07.2023 року, а також із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».

У рамках засідання ухвалено рішення про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами по місту Ізяслав, постановку на квартирний облік, затвердження висновків незалежної оцінки про вартість об’єктів комунальної власності, а також надання дозволу на вчинення правочинів (укладення договору дарування квартири, а також земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства).

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання дозволу на перепоховання останків померлої та надання чотирьом особам грошової допомоги на поховання їх рідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь