A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено інформаційно-просвітницький захід  у Центрі Пробації

Дата: 05.06.2023 16:50
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

5 червня вже традиційно відбувся інформаційно-просвітницький захід для осіб, які перебувають  на обліку  Шепетівського  районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області. Участь  у заході взяли старший інспектор  Шепетівського  районного сектору № 2 ДУ «Центр пробації у Хмельницькій області» Оксана Ставнійчук,  провідний фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Юлія Потюк,  юрист сектору «Ізяславського бюро правової допомоги» Шепетівського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зоя Гонтарук.

Оксана Ставнійчук наголосила на необхідності своєчасного та систематичного відвідування Центру Пробації для осіб, які перебувають на обліку з приводу вчинення правопорушення, необхідності пошуку роботи та змістовного проведення вільного часу.

Зоя Гонтарук повідомила про  право на безоплатну правову допомогу для осіб, які перебувають на обліку Центру Пробації. Також нею роз’яснено основні положення Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану», який набув чинності 06.05.2023 р. У ході інформаційно-просвітницького заходу Зоя Олександрівна розповіла про заходи, які застосовуються до осіб, які вчиняють домашнє насильство, та відповідальність для кривдників за вчинені насильницькі дії.

Юлія Потюк під час зустрічі провела роз’яснення поняття «насильства» та його видів (психологічного, фізичного, економічного, сексуального), адже досить часто людина, вчиняючи чи зазнаючи домашнього насильства, не усвідомлює цього. Акцентовано  увагу на тому, що при КУ «Центр надання соціальних послуг» створена та функціонує спеціалізована служба соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Наприкінці інформаційно-просвітницького заходу учасники змогли отримати вичерпні відповіді фахівців на запитання, які їх цікавлять (юридичного та психологічного характеру).

 

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»

Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь