Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Пролунали останнім дзвоником шкільні роки дитинства для школярів Ізяславщини

Дата: 04.06.2023 15:22
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Шкільні роки – це найсвітліша, найбезтурботніша пора в житті. Іншої такої не буде, бо життя дасть кожному свої уроки, у нього свої закони, свої круті віражі, свої пороги, через які не кожному переступати, яких не можна здолати, а школа – це той час, коли все легко, все можливо.

І ось цими днями у кожному закладі освіти громади пролунав довгоочікуваний шкільний дзвінок, для кожного мало свій зміст і своє значення: для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Останній дзвоник покликав учнів 1-8, 10 класів загальноосвітніх навчальних закладів громади на канікули, а для випускників - поставив крапку у багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

У кожному навчальному закладі захід Останнього дзвоника був особливим, неповторним та цікавим - тематичні пісні, флеш-моби, танці та інші цікавинки. Та все ж спільним у всіх закладах освіти громади було: вшановано хвилиною мовчання новітніх Героїв, які поклали життя за Україну, згадували усі навчальні будні, успіхи та досягнення шкільної родини, лунали настанови для випускників твердо крокувати до обраної мети, брати на себе відповідальність за власну долю та долю країни, адже  на них покладаються великі сподівання, а також школярі дарували своїм вчителям-наставникам та гостям свята букети квітів.

Фото без описуНе зважаючи на воєнний стан в державі, у кожному навчальному закладі громади його організатори прагнути створити незабутню атмосферу.

Перегорнуто ще одну сторінку шкільного літопису Ізяславщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь