Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

01 червня - День захисту дітей

Дата: 01.06.2023 16:11
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Щороку у перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

Цей день покликаний нагадати суспільству про необхідність відстоювати права найменших громадян, які потребують піклування і захисту, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї мирної процвітаючої країни.

Сьогодні перед нами постали нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв’язку із повномасштабним вторгненням росії. Адже тисячі дітей змушені покинути свої домівки, втратили близьких та рідних, зазнали насильства або стали свідками насильницьких дій. Двері нашої громади турботливо відчинені для тих, хто лишився даху над головою чи рятувався втечею від жахів війни.

Пріоритетом кожного дорослого – стати ангелом-охоронцем для дітей. Ми повинні докладати усіх зусиль, щоб кожна дитина була захищеною, могла повноцінно розвиватися й навчатися, зростала здоровою та щасливою, в оточенні любові і турботи.

Сьогодні, 1 червня в Ізяславській громаді відбулись святкові заходи з нагоди Дня захисту дітей, проведені КЗ «Центр культурних послуг», до святкування яких долучились працівники відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради спільно з інспектором ювенальної превенції Шепетівського РУП Іллею Риголем, які вручили солодощі та  канцелярські товари дітям, котрі брали участь у розважальній програмі «Чарівна квітка бажань».

Фото без описуВітаємо дітей України! Здоров'я всім і ясних днів! Нехай швидше настане мир в Україні і всі українські діти більше не знатимуть жахів війни! Бережіть дітей, втілюйте їх мрії, адже вони наше майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь