Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Національна військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Дата: 22.05.2023 15:04
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

Патріотичне виховання дітей завжди є важливим етапом в освітньому процесі. Проте наразі, в умовах збройної агресії росії проти України, патріотичне виховання молоді є надзвичайно важливим та актуальним.  Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») і є однією з системних форм позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.

А тому, минулої п’ятниці в Ізяславській гімназії №4 імені Василя Кобернюка відбулося урочисте відкриття національної військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Себе представляв рій «Соколи» - школярів п'ятого класу нової української школи. На них чекали різноманітні випробування згідно положення гри, з якими рій впорався на «відмінно».

Також присутні мали можливість ознайомитися із виставкою робіт майстринь гімназії, відвідати майстер-класи ліплення з глини, плетення оберегів та різних видів вишивки, придбати патріотичні обереги, які своїми руками виготовили учні закладу для збору коштів на підтримку захисників  України.

Фото без описуЗавершилося урочисте дійство частуванням запашним трав'яним чаєм та козацьким кулішем, приготовленим козаками ГО «Ізяславське козацьке товариство» за старовинним рецептом.

 «Сокіл» («Джура») – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників  громадських організацій, заснована на традиціях козацького кола, яка буде тривати, зростати та розвиватися у закладі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь