Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вишиванка – символ єдності української нації!

Дата: 18.05.2023 15:48
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

Сьогодні українська вишиванка - це не просто елемент національного одягу. У кожній сорочці збережено унікальний сакральний зміст, що відіграє роль оберега від темних сил, захищає тіло та душу людини, а також додає сили боронити країну від напасті. Відзначаючи День вишиванки, ми пропагуємо згуртованість України та засвідчуємо, що ані на мить не забуваємо та надійно оберігаємо традиції своїх пращурів. Та найголовніше, всьому світу демонструємо, вишиванка – це національний символ нашої країни, який скріплює приналежність, і є такою собі етнічною картою нашого народу та дозволяє ідентифікувати українців в усьому світі.

18 травня мешканці Ізяславської міської територіальної  громади долучилися до Всеукраїнського Дня вишиванки. Чимало колективів підприємств, установ та організацій різних форм власності підтримали ідею одягнути традиційний стрій та провести свій робочий день у вишиванці, виразити свою національну та громадянську позицію, культурну освіченість та духовну свідомість.

Фото без описуУ цей знаменний день усі учасники мали піднесений настрій, адже у стародавньому одязі всі відчували гордість за приналежність до українського народу.

Свято об’єднало тих, хто серцем і душею вболіває за свою Батьківщину, пишається та поважає тисячолітні традиції українського народу, прославляє безцінні культурні надбання на теренах нашої країни та далеко за її межами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь