A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Із вдячністю матерям Новітніх Героїв

Дата: 15.05.2023 16:14
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

 

У другу неділю травня щороку в Україні відзначають День матері. Та, на жаль, вже 9 рік українські жінки, яких Бог обдарував даром материнства, зустрічають цей день зі сльозами на очах, адже на території України триває війна, розпочата російським окупантом. Щоразу сильно стискається материнське серце від кожного звуку у телефонній трубці, коли з того боку не відповідають. Як завмирає  материнське серце, коли її дитина в небезпеці. Яке велике випробування для матері відправляти свого сина/доньку на війну чи очікувати новин про своїх дітей-захисників, котрі наразі перебувають у полоні або вважаються безвісти зниклими… А скільки матерів, діти яких вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама». Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.

У цей знаменний день на території Ізяславської міської територіальної громади відбулись тематичні заходи.

Аби підтримати жінок, чиї сини наразі перебувають у полоні, вважаються безвісти зниклими або загинули під час неоголошеної війни останніх років, подякувати за те, що вони виховали національно свідомих Героїв, які стали гордістю України та Ізяславщини у День матері кожну з них (яка проживає на території громади) привітали керівництво Ізяславської міської ради та представники третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, завітавши до їх домівок та вручивши квіти й подарунок. Так, дуже важко знайти слова розради для зранених материнських сердець, які втратили своє продовження, та вони не самотні у своєму горі.

Фото без описуТакож вшановано матерів, діти котрих обрали шлях воїна, шлях оборонця України. Адже саме материнські щирі щоденні молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам на рубежах України та зберігати віру у кращий завтрашній день.

Доземний уклін і безмірна подяка Українським жінкам-матерям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь