A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На сесії міської ради вирішувались важливі питання життєдіяльності громади

Дата: 04.05.2023 10:10
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

 

Нещодавно відбулося пленарне засідання тридцять сьомої сесії міської ради восьмого скликання, у ході якого розглянуто 52 питання порядку денного.

Розпочалось засідання із обговорення клопотання третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо спорудження пам’ятника (монумента) на честь воїнів-земляків, що загинули в ході російсько-української війни та погодження місця його встановлення на території по вулиці  Онищука,3 в місті Ізяслав. Враховуючи висновок Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької облдержадміністрації, за результатами обговорення звернення щодо спорудження пам’ятника (монумента) ініціатором підтримане депутатами одноголосно. Принагідно анонсуємо, що на наступну чергову сесію планується винести питання щодо спорудження меморіалу загиблим воїнам Ізяславщини в Парку Слави.  

Також більшістю голосів прийняте рішення про звернення депутатів Ізяславської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо припинення договорів оренди чи користування релігійними спорудами, що перебувають у державній власності, з УПЦ (МП).

Крім того, на пленарному засіданні сесії прийнято ряд рішень, що стосуються діяльності виконавчих органів Ізяславської міської ради: внесено зміни до персонального складу виконавчого комітету, створено виконавчий орган міської ради у статусі юридичної особи публічного права – відділ соціального захисту населення Ізяславської міської ради. У ході  пленарного засідання обговорено та прийнято низку рішень щодо внесення змін до програм (Програми фінансової підтримки надання первинної медичної допомоги КНП «Ізяславський центр первинної медико – санітарної допомоги» Ізяславської міської ради на 2021-2023 роки, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської міської територіальної громади на період 2022-2025 років), з питань управління майном комунальної власності, у сфері земельних відносин, виплати матеріальної допомоги особам, які проживають у населених пунктах Ізяславської  міської територіальної громади і потрапили у скрутне матеріальне становище, пов’язане із потребою  у  лікуванні,  ліквідації наслідків  пожежі тощо.

Рішенням про внесення змін до бюджету Ізяславської міської територіальної громади спрямовано кошти на  поточний ремонт харчоблоку Михнівського ліцею, проведення капітального ремонту системи блискавкозахисту Ізяславського закладу дошкільної освіти (ясла–садок) комбінованого типу № 4 „Казка”, придбання  будівельних матеріалів для ремонту закладів загальної середньої освіти, придбання модульного спеціалізованого захисного укриття в Михнівський та Білогородський заклади дошкільної освіти, придбання медичного обладнання – портативного УЗД апарату та електроенцефалографа та на вирішення інших питань, пов’язаних із життєдіяльністю громади.

Окрім того, відбулися зміни у складі депутатського корпусу міської ради - достроково припинили депутатські повноваження Олена Данієва та Олександр Єрмійчук.

У цілому за підсумками роботи сесії депутатами  прийнято  49 рішень.

Із результатами поіменного голосування депутатів та прийнятими рішеннями можна ознайомитися на порталі документів офіційного сайту міської ради https://izyaslav-miskrada.gov.ua/docs/1394568/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь