A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звернення міського голови з нагоди Дня Європи

Дата: 09.05.2023 09:58
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Шановні мешканці та гості Ізяславщини!

 

Відсьогодні відповідно до Указу Президента України 9 травня ми відзначаємо День Європи разом з країнами Європейського Союзу.

Відзначаючи День Європи, ми підтверджуємо єдність не лише за географічною ознакою, а й за прогресивними демократичними поглядами, культурними та духовними надбаннями. Європейський вектор розвитку, який обрала Україна, підкреслює прагнення нашої країни жити в демократичній, соціальній, правовій державі, в якій поважають права та свободи людини, шанують кожну особистість, а життя людини визнано найвищою цінністю.

Та найголовніше - нас єднає те, що саме Україна сьогодні стоїть на передовій захисту демократичної та вільної Європи від тоталітарної Московії. Українські Герої на смерть стоять за те, щоб окупанти не знищували мирні європейські народи та населені пункти. Вся Україна щитом стоїть проти ворога, бо Європа — наш спільний дім, який ми разом будуємо та захищаємо. Тому українці – це нація, яка чи не найбільше заслуговує називатися європейцями.

В умовах сьогодення це чудовий привід висловити подяку країнам-членам Європейського Союзу за всебічну підтримку та допомогу у боротьбі з російським агресором за майбутнє України. Країни, які раніше були лише сусідами, стали для нас близькими друзями, помічниками та для багатьох українців — прихистком. Щиро дякуємо європейським містам-побратимам Ізяславщини за гуманітарну допомогу. Ми, мешканці Ізяславської громади, по справжньому відчули, що таке справжні друзі та побратими у великій біді, що таке об’єднана Європа.

Також у цей день привід нагадати всім, що Європа починається з кожного з нас – з толерантного ставлення і взаємної поваги один до одного, з турботи про громаду і довкілля, і, головне, з готовності брати відповідальність за своє майбутнє.

Демократичні цінності та свободи закладені в ДНК українців. І ми зробимо усе, аби їх захистити.

Разом до Перемоги!

Україна — це Європа!

З Днем Європи!

 

З найкращими побажаннями

міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь