A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося незабутнє свято «Прощавай, Букварику!»

Дата: 04.05.2023 11:54
Кількість переглядів: 467

 

3 травня у Михлянську ліцеї відзначали першу перемогу маленьких школярів, що успішно подолали першу сходинку у своєму житті, а саме діти прощалися зі своїм першим і головним підручником – Буквариком. Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі. Щоб віддати шану Букварику, до свята першокласники під керівництвом свого першого вчителя Власюка О.В. готувалися особливо старанно.

Це було свято не тільки прощання із першим підручником, який діти вже встигли полюбити. Це – демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків. Діти  опанували найважливішу книгу в своєму житті – Буквар. Під час цього святкового заходу маленькі першокласники продемонстрували, чого вони навчилися протягом свого шкільного року: вітали Букварика, співали, танцювали, збирали з букв слова, декламували вірші. А також знайомилися зі своїми майбутніми помічниками: Читанкою, Українською мовою та Математикою. Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, як  не залишили байдужими нікого.

По завершенню святкування директор ліцею Лисюк М.А. вручив для першокласників їхні перші Свідоцтва "Друг Букваря", а батькам - Подяки від класного керівника.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своїм вчителем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь