A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відлетів у вічний політ…

Дата: 02.05.2023 17:05
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

Сьогодні, 02 травня, знову у пам’яті кожного з нас  зринає день, коли Ізяславщину розірвала страшна новина – у бою з російськими окупантами, захищаючи територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України у російсько-українській війні загинув військовослужбовець, капітан Збройних Сил України, пілот-професіонал з Ізяслава Сізов Віталій Олександрович.

Дорога Віталія за штурвал була непростою, проте осмисленою: вперто йшов до своєї мрії – стати льотчиком, літати високо в небі, як птах, й орлиним поглядом споглядати красу землі. Та після вторгнення російських окупантів на територію України нашому землякові-воїнові довелося підняти у повітря свою крилату машину, щоб разом із побратимами звільнити рідну землю від «русского мира». Під час ризикованих вильотів капітан-ас, не думаючи про свою безпеку, рішуче винищував російських агресорів, що бомбардували мирні українські населені пункти. На його рахунку чимало бойових вильотів. За особисту мужність і героїзм під час захисту Вітчизни неодноразово був нагороджений військовими нагородами. Та, на жаль, у цей день рік тому, політ для Віталія став фатальним…

 Військові кажуть, що нема більшої честі для льотчика, як загинути в бою при виконанні завдання. Наш новітній Герой, у розквіті своїх 38 років, загинув за те, щоб ми могли проводити час у своїх затишних оселях, не чуючи пострілів великокаліберної зброї, щоб над рідною землею майорів наш жовто-блакитний прапор.

Святою повинністю є вшанування пам’яті військовослужбовця, який гідно виконав військовий обов’язок із захисту незалежності, територіальної цілісності  та суверенності України.

Щоб віддати данину пам’яті  Віталія, до місця його останнього спочинку сьогодні прийшли рідні, друзі, представники влади та небайдужі жителі Ізяславської міської територіальної громади. Присутні поклали квіти до місця спочинку  та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять бійця.

Уся Ізяславщина розділяє біль втрати родини загиблого воїна та завжди пам’ятатиме свого земляка, який віддав життя, захищаючи Батьківщину. Адже Герої не вмирають! Вони назавжди у наших серцях! Їхні душі героїчним жовто-блакитним полум’ям горять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь