A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Для старшокласників закладів освіти проведено військово-польові навчання

Дата: 01.05.2023 13:28
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

Найбільш поширеною й традиційною формою навчання та виховання, де реалізовуються основні завдання з військово-патріотичного виховання, підготовки учнівської молоді  до військової служби є вивчення навчального предмета «Захист України». А щоб закріпити отримані знання, нещодавно для старшокласників проведено військово-польові навчання, які включали як теоретичну частину, так і практичну підготовку стрільби. У цих заняттях взяли участь одинадцятикласники закладів освіти Ізяславської, Сахновецької та Плужненської громад.

Досвідчені інструктори підготували насичену програму для майбутніх оборонців нашої держави. Шлях до вогневого рубежу всіх учасників розпочався із ретельного інструктажу з правил техніки безпеки поводження зі зброєю. Після теорії про базові принципи роботи зі зброєю, прийоми практичної стрільби та інструктажу, старшокласники були розподілені по навчальних місцях, де закріпили навички розбирання-збирання стрілецької зброї, і найголовніше вправлялися у влучності із тренувальної зброї. Кожен із них міг відчути себе справжнім військовиком та усвідомити всю відповідальність місії захисника Батьківщини, а також на мить заглянути у вічі удаваної небезпеки, що є лише блідим відлунням страшної реальності, яка панує  на полум’яній передовій України. 

Фото без описуПротягом кількагодинних, надзвичайно продуктивних та плідних занять на умовному полігоні панував піднесений, бадьорий і сповнений неприхованого військового ентузіазму настрій. Адже більшість із них показала досить непогані результати. Та й чимало із школярів точно визначилися: вони й надалі опановуватимуть військову справу й стануть оборонцями України. Військовослужбовців-інструкторів надихнуло патріотичне піднесення учнівської молоді, проте щиро сподіваються, що цим дітям не доведеться застосовувати зброю, бо до того часу наші відважні захисники вже здобудуть довгоочікувану перемогу над підлим окупантом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь