A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 27.04.2023 16:45
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

 

Вчора, 26 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, яке провів міський голова Сергій Шлегель.

На порядок денний для обговорення та прийняття відповідних рішень виносились питання, що належать до повноважень виконавчого комітету міської ради.

Традиційно спочатку присутні учасники зібрання приділили увагу проєкту  рішення «Про внесення змін до бюджету Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік». Після детального обговорення порушеного питання присутні схвалили цей проєкт.

З метою забезпечення єдиного порядку обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв, що містять службову інформацію та використовуються в роботі Ізяславської міської ради та її виконавчих органах утворено комісію з питань роботи із службовою інформацією в міській раді, затвердили Положення про цю комісію, а також Інструкцію про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію в міській раді та її виконавчих органах.

Наступне питання порядку денного стосувалося створення субланки Ізяславської міської ради Шепетівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. Метою створення її є здійснення заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період на території Ізяславщини. За результатами обговорення цього питання було прийнято відповідне рішення.

Крім того, відповідно до заяв керівників підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконком надав дозвіл Комунальному підприємству «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих та тих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян), розташованих на території м.Ізяслав, сіл Михля, Сошне, Васьківці. Вказані роботи мають бути виконані до 01.07.2023 року, а також із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».

У рамках засідання ухвалено рішення про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами по місту Ізяслав, а також надання дозволу на вчинення правочинів (укладення договору дарування квартири/будинку).

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання трьом особам грошової допомоги на поховання їх рідних, у тому числі тих осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії рф.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь