A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині влаштували великодній благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України

Дата: 25.04.2023 11:55
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

 

Українська пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу, нашою святинею, адже завжди допомагала українцям вистояти, пережити важкі часи. А наразі, після повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України, кожна українська пісня звучить неначе молитва. Молитва за українських воїнів, за український народ, за українську мову… Без перебільшень, війна – це кривавий та безжальний, найстрашніший злочин людства, не щадить нікого, навіть безневинних немовлят. Наша Ізяславщина на щастя не пізнала всіх страхіть війни, як південно-східна Україна, проте її подих обпікає нас наче вогнем. Єдина наша надія на порятунок — українські оборонці. Наша довгоочікувана перемога над цинічним ворогом у їхніх мужніх руках.

А тому минулого тижня в Ізяславському будинку культури відбувся великодній благодійний захід, мета якого – вкотре згуртуватися та подякувати нашим відважним воїнам за їх незламність та мужність, сміливість та стійкість, згадати тих, хто у загарбницькій боротьбі за мирне небо над Україною віддав найцінніше – власне життя. А також підтримати внутрішньо-переміщених осіб, які знайшли тимчасовий прихисток в Ізяславській міській територіальній громаді, відволікти від негативних думок, жахіття війни, які довелося їм пережити.

Захід зібрав чималу кількість прихильників талантів місцевих творчих колективів та виконавців, а вони, у свою чергу, подарували глядачам цікаву патріотичну танцювально-музичну програму. Поезія стала чудовим доповненням до інших видів мистецтва, які представлялися на заході. Учасники красномовно продекламували патріотичні вірші, що додало неповторну атмосферу до Великодньої події. Кожен номер – це маніфест сили українського духу, незламності, віри у перемогу.

Дві години чудового концерту пройшли на одному диханні. За весь концерт глядачі і плакали, і посміхались. Пережили чимало емоцій, проте найголовніше — це віра в нашу Перемогу.

Фото без описуТакож під час заходу відбулася благодійна акція "Паски для захисників". Усі бажаючі приносили святкову пасочку, солодощі, чай, каву для наших військових. Підтримка захисників й наближення нашої перемоги – це основне завдання кожного українця. А ще під час концерту тривав збір коштів на потреби оборонців. Загалом за вечір вдалось зібрати 15 964 грн. Мешканці нашої громади вкотре доводять, що небайдужі до рідної країни, захисників і готові допомагати стільки, скільки це буде потрібно.

Концерт закінчився, але спогади про нього залишаться ще надовго.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь