Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 17.04.2023 16:15
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

На тому тижні відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради. Розглянуто з десяток питань порядку денного, що стосувались різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади.

У зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря, члени виконкому вирішили з 15 квітня завершити опалювальний період 2022/2023 років.

Далі було заслухано звіт про виконання фінансового плану КП «Сошне» за минулий рік.

Широке обговорення та підтримку з боку членів виконавчого комітету викликали проєкти рішень з питань житлово-комунального характеру.

З метою забезпечення утримання території населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, з 12 квітня по 08 травня 2023 року на території Ізяславщини триватиме щорічна акція «За чисте довкілля». Таке рішення ухвалено присутніми учасниками зібрання. Для цього було затверджено План основних заходів щорічної  акції «За чисте довкілля».

Крім того, відповідно до заяв керівників підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконком надав дозвіл Комунальному підприємству «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих та тих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян), розташованих на території м.Ізяслав, сіл Білеве та Зубарі. Вказані роботи мають бути виконані до 12.05.2023 року, а також із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».

У рамках засідання ухвалено рішення про затвердження висновку органу опіки та піклування про позбавлення батьківських прав; постановку на квартирний облік, а також оновлено склад комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення, своєчасності сплати податків та інших обов’язкових платежів.

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особам на поховання їх рідних, у тому числі тих осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії рф.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь