A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У руках дорослих – тендітні дитячі долі

Дата: 12.04.2023 11:58
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

 

Тривожним сигналом для українського суспільства є те, що значна частина сімей потребує соціально-психологічної допомоги через проблеми, які виникають між членами сім'ї, так і між сім'єю та її зовнішнім оточенням. Однією із впливових форм роботи із батьками таких сімей є заслуховування їх на засіданнях комісії з питань захисту прав дитини.

Нещодавно відбулося чергове засідання комісії, на якому вирішували декілька болючих питань, від яких залежали долі дітлахів, обділених батьківською любов’ю та піклуванням жити в родині, отримувати  любов та піклування з боку дорослих та мати сприятливі умови життя та розвитку своїх здібностей та талантів.

Принципово та виважено комісія підходила до розгляду питань доцільності позбавлення батьківських прав трьох батьків відносно своїх дітей. Сім’ї різні, але проблеми, на жаль, ті ж самі.. Члени комісії заслуховували присутніх заявників, з'ясовували всі факти й обставини по кожному питанню окремо.

У підсумку робота комісії пройшла злагоджено. Приймаючи відповідні рішення з кожного питання порядку денного, члени комісії керувалися законодавчими актами у сфері охорони дитинства та діяли виключно в інтересах кожної дитини.

Також по завершенню зібрання присутніми було переглянуто індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають на обліку відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради, із подальшим їх затвердженням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь