Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На території Ізяславської міської територіальної громади забезпечено реалізацію соціального проекту БФ «КАРІТАС» - психосоціальна підтримка ВПО, постраждалих від війни в Україні

Дата: 11.04.2023 15:12
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Більше року війни принесли не тільки величезні втрати економіці України, але і надважкі негативні емоції та страждання в життя українців. Майже кожна українська родина відчуває вплив війни, яка розлучає рідних і близьких, змушує людей залишати свої домівки, калічить і забирає їх життя, тому надання психосоціальної підтримки ВПО, які постраждали від війни та на даний проживають на території Ізяславської міської територіальної громади, - є одним із пріоритетних напрямків роботи відповідних соціальних служб громади.

Завдячуючи тісній співпраці Ізяславської громади та Благодійного фонду «Карітас» Української греко-католицької церкви, на території Ізяславщини забезпечено реалізацію соціального проекту БФ «КАРІТАС» - психосоціальну підтримку ВПО, постраждалих від війни в Україні.

6 квітня 2023 року у приміщенні КУ “Центр надання соціальних послуг” Ізяславської міської ради відбувся захід з миропобудування  та попередження конфліктів «Я будую мир». Метою заходу є психосоціальна підтримка внутрішньопереміщених осіб, усвідомлення причин конфліктів,  усвідомлення цінності миру в світі, в Україні та в душі.  Під час заняття фахівцями мобільної групи фонду «КАРІТАС» здійснюється формування знань та  навичок безконфліктного реагування на виклики в міжособистісних відносинах та в різних життєвих ситуаціях.

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Ізяславщини! Соціально-психологічна допомога надаватиметься  внутрішньо переміщеним особам представниками БФ «КАРІТАС» щочетверга на базі КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради за адресою: м.Ізяслав, вул.Шевченка, 10-В.

Тема заходу психосоціальної підтримки ВПО, яке відбудеться 13 квітня 2023 року: «Я чекаю тебе із війни». Метою заходу є психосоціальна підтримка як внутрішньо переміщених осіб, так і місцевого населення нашої громади, чиї близькі люди, знайомі, рідні на даний час захищають нашу Батьківщину.

 Попередній запис на заняття здійснюється за телефоном: 0963774619.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь